Telefoonnummer

06 29183514

Email

info@suzannechristis.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00-16:00

Nieuw!

Met de gelimiteerde trendkleuren van internationale make-up directeur Peter Schmidinger van BABOR, wordt het tropengevoel een stijlvolle sensatie.

Met exotisch copacabana groen, Zuidzee hemelsblauw oceanic glow of parelmoerachtig seashell rosé belooft de zomer van 2014 een fantasievolle beauty-expeditie te worden. Voor Spring – Summer 2014 heeft Peter Schmidinger, twee nieuwe looks gecreëerd: Tropical Spirit en Brazilian Beauty.

TROPICAL SPIRIT – HOW TO GET THE LOOK

De look komt in twee kleurvarianten. Voor de look Tropical Spirit wordt de teint met een mineral foundation geëgaliseerd en het ooggebied opgelicht met de illuminator. Daarna het BABOR Tropical Sun Powder zachtjes uitstrijken met de platte kwast van het midden van het oorbot tot aan het midden van het oog. Dit geeft aan de teint een zomerfrisse uitstraling waardoor een verleidelijke tropical-beauty look wordt getoverd. Nu speelt kleur een rol. Voor de oogopslag in trendy Oceanic Look het schitterende blauw van de BABOR oogschaduwstift Silky Eye Shadow Duo 02 oceanic glow op het hele ooglid aanbrengen, met de vinger lichtjes naar de wenkbrauw vervagen en de wimpers omranden. Voor de extra glans het zijdeachtig fonkelende wit van het Silky Eye Shadow Duo onder de arcadeboog en in de binnenste ooghoek aanbrengen en zachtjes inkloppen.

De innovatieve long-lasting textuur van de oogschaduw-duostift zorgt ervoor dat de oogmake-up bestand is tegen warme temperaturen. Op de lippen komt dit seizoen een stralend roze-koraal. BABOR Ultimate Lip Colour 36 tropical pink laat de lippen in de betreffende trendkleur stralen en zorgt ook voor een lifting-effect. Wie liever een wat minder intense kleur wil, gebruikt de Lip Gloss Stick in 01 sea shell. Een mix van lipgloss en balsem laat de lippen met een vleugje kleur niet alleen stralen maar de textuur hydrateert tevens de huid. Ultra Performance Nail Colour 37 samba pink tovert een pastelachtig rosé op de nagels te voorschijn.

BRAZILIAN BEAUTY – HOW TO GET THE LOOK

Degene die liever van wat wilder houdt, gaat voor de tweede look, Brazilian Beauty, en ervaart de pure beleving van de tropen. Voor een teint als door de zon gekust, wordt het BABOR Tropical Sun Powder met een platte kwast aangebracht op de jukbeenderen, de slapen en bij de haaraanzet. De ogen zien er exotisch uit door een mix van metallic oranje en iriserend groen. Verdeel de oranjekleurige tint van het BABOR Silky Eye Shadow Duo 01 copacabana met de vinger over het beweeglijke ooglid en breng in de oogplooi het groen van de oogschaduwstift aan – de kleur verdelen, lichtjes naar de wenkbrauw toe vervagen en de wimpers omranden. Dit zorgt voor een junglegroen smokey-effect.

Het wit van het Silky Eye Shadow Duo 02 oceanic glow in de binnenooghoek is een extra highlight. Voor de perfecte tropen-look nog wat glans op de lippen aanbrengen. De BABOR Lip Gloss Stick in 02 sea anemone is de perfecte combinatie van kleur en verzorging en schijnt in trendy koraal. De BABOR Ultra Performance Nail Colour 38 orange lambada in zacht oranje is er voor op de nagels.

ALLE PRODUCTEN IN EEN OOGOPSLAG:

Tropical Sun Powder9g€ 25,00
Silky Eye Shadow Duo: 01 copacabana; 02 oceanic glow3g€ 16,00
Lip Gloss Stick: 01 sea shell; 02 sea anemone3g€ 17,50
Ultra Shine Lip Colour: 36 tropical pink7ml€ 22,00
Ultra Performance Nail Colour: 37 samba pink; 38 orange lambada6ml€ 11,00

Aanbevolen artikelen