Telefoonnummer

06 29183514

Email

info@suzannechristis.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00-16:00

Acne behandeling

Acne, mee-eters, puistjes of ontstekingen is een vervelende aandoening en kan voor veel onzekerheid zorgen. Er zijn veel verschillende vormen van acne. De meest voorkomende vorm van acne is acne vulgaris ook wel jeugdpuistjes genoemd. Deze vorm van acne komt vaak voor in de pubertijd, meestal op het voorhoofd, neus en kin. Je kunt het ook krijgen na je twintigste of dertigste levensjaar. Het onjuist uitknijpen van puistjes of krabben aan puistjes kan ontstekingen en littekens veroorzaken.

Acne ontstaat door o.a. hormonale veranderingen, stress of voeding. We kunnen door middel van een op maat gemaakte behandeling acte verminderen. Door vroeg te starten met acne therapie kun je littekens zoveel mogelijk voorkomen. Tijdens de acne behandeling wordt de huid diep gereinigd en mee-eters zorgvuldig verwijderd zodat er minder onstekingen zullen ontstaan.

We werken uitsluitend met eerst een intake gesprek zodat ik duidelijk kan uitleggen hoe het behandelplan zal verlopen. De behandelingen zijn om de 4 tot 6 weken in combinatie met de thuis produkten die ik zal adviseren.

  • Acne behandeling (60 minuten)
    € 70,= 

Met mijn acne specialisatie kunnen acne behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door je zorgverzekering.