Telefoonnummer

077-3549399

Email

info@suzannechristis.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00-15:00

Laser ontharen

Ontharen is een veel voorkomende vraag.

Een behandeling wordt afgestemd op huidskleur en het soort beharing dat verwijderd moet worden. De behandeling gaat ervan uit dat het effect blijvend is. Voor een goede ontharing is het nodig dat u 6 tot 8 behandelingen ondergaat. De reden hiervoor is dat de energie van de laser alleen in één fase van de haarcyclus effectief is. In de andere fasen van de haarcyclus nemen de haren wel de energie op maar tasten hierbij niet het haarzakje aan.

Door de ontharings-behandelingen met een tussenpauze van 5 à 6 weken uit te voeren worden alle haarzakjes verbrand waardoor een blijvende ontharing plaatsvindt. Een blanke huid of een donkere huid kunnen beiden goed onthaard worden, zij het dat verschillende lasers worden gebruikt voor de verschillende huidskleuren. Verder zijn de haartypen belangrijk, zo is bekend dat “blonde / grijze” haren niet weg te laseren zijn doordat deze lichte haren geen energie absorberen van de laser. Ook is bekend dat het ontharen van rugharen bij mannen moeilijk uit te voeren is doordat deze haren, goed beschermd door talg, diep in de huid liggen. Meer behandelingen zijn hierbij nodig.

NAZORG

Sommige behandelingen hebben zichtbaar effect op uw huid door roodheid of lichte zwelling. Hierover krijgt u uitgebreid uitleg. Het kan ook voorkomen dat het effect wat later komt, ook dit zijn normale reacties. Mocht u zich ongerust maken dan kunt u altijd bellen, U krijgt daar de juiste nummers voor via de overeenkomst die u voor de behandeling ontvangt.

INTAKEGESPREK

Samen met u wordt afgesproken om wat voor een behandeling het gaat. Bij het intakegesprek spreken wij met u af wat de behandeling inhoudt. Er wordt in veel gevallen een overeenkomst opgesteld die door u en onze therapeute wordt ondertekend. Daarin worden de kosten en de behandelwijze vastgelegd. Uit ervaring weten we dat patienten deze wijze van afspraak maken erg prettig vinden. In sommige gevallen kunnen we direct na het intakegesprek de behandeling uitvoeren, echter in de meeste gevallen wordt er een nieuwe afspraak gemaakt die op maat is voor uw behandeling. MediSkinCare is enigszins streng wat betreft het niet komen op de afspraak. U kunt 24 uur van tevoren afbellen. echter komt u niet op de afspraak dan krijgt U een rekening voor de gemiste behandeling.

KOSTEN

MediSkinCare is zeker niet de duurste huidtherapeut, maar ook niet de goedkoopste. De visie is dat een ieder tegen redelijke kosten de beste behandeling kan krijgen. Nogmaals, de kwaliteit van de behandeling staat bij MediSkinCare voorop. Zo ook, is het bij het begin van de behandeling niet altijd goed te bepalen hoeveel behandelingen nodig zijn. In overleg met uzelf en afhankelijk van de resultaten worden nieuwe behandelingen besproken. Op deze website zult u geen lijsten met tarieven vinden, we hebben gemerkt dat het per behandeling verschilt en dat is lastig vast te leggen. Wel kunnen wij aangeven dat de grotere behandelingen zo’n 30 tot 40% goedkoper zijn bij MediSkinCare.

VERGOEDING
ZIEKTEKOSTEN

De meeste zorgverzekeringsmaatschappijen vergoeden de gehele of een gedeelte van de behandeling, mits de overbeharing bij vrouwen en in het gelaat voorkomt. Elektrische epilatie of laser ontharing van het lichaam wordt dus meestal niet vergoed. Hoeveel wordt vergoed is per zorgverzekeraar verschillend, vraag het dus goed na.